Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Γκαγκάτσης στην ΕΠΟ;

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ επισημοποίησε ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας, που θα διεκδικήσει τη θέση του απερχόμενου Σοφοκλή Πιλάβιου (δεν θα θέσει καν υποψηφιότητα) δηλώνει πως έχει τη στήριξη αρκετών ενώσεων και πως έχει εκπονήσει ήδη πλάνο για το μέλλον του
ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο δεύτερος υποψήφιος για το χρίσμα στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν στις 6 Οκτωβρίου είναι ο νυν πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.  
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Βασίλη Γκαγκάτση: «Μετά από πολλή σκέψη και την ώθηση ενός μεγάλου αριθμού ενώσεων- μελών της ΕΠΟ προς αυτή την κατεύθυνση, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις εκλογές που θα διενεργηθούν τον προσεχή Οκτώβριο. Εχω ήδη εκπονήσει το πλάνο για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεσμεύομαι ότι θα το δημοσιοποιήσω εντός των ημερών».

1 σχόλιο:

  1. Δεν εχω κάτι με τον άνθρωπο ,ούτε καν τον γνωρίζω ,αλλά απορώ για το γεγονός, ότι οι ίδιοι άνθρωποι περιφέρονται και καπελώνουν τις ίδιες θέσεις,δεν υπάρχουν νέοι ,άφθαρτοι,έμπειροι να αναλάβουν αυτόν τον ταλαίπωρο χώρο και να τον οδηγήσουν σε δόξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή