Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Αύριο το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας

Σταύρος Κόντος, ο τελευταίος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας
Ιστορική είναι η αυριανή ημέρα, καθώς συνεδριάζει για τελευταία φορά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος στις 31 Δεκεμβρίου καταργείται -όπως κι εκείνος της Νέας Χαλκηδόνας- υπέρ του νέου ενοποιημένου Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας που αρχίζει τη ζωή του την 1η Ιανουαρίου 2011.

Η τελευταία αυτή συνεδρίση του Δημοτικού Συμβουλίου θα
λάβει χώρα αύριο Τρίτη, στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, Τρυπιά 45.

8 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος μας καταδέχθηκε ή έμεινε στην Ιγγλετέρα?
    Ο πρόεδρος του Δ.Σ. επέστρεψε από την πρωτεύουσα του κάμπου?

    Ελπίζω τουλάχιστον να γύρισαν για το τελευταίο Δ.Σ...

    Ήθελα να ξερα όλοι οι σύλλογοι και τα σωματεία που δημιουργήθηκαν το τελευταίο 6μηνο τι τύχη θα έχουν από δω και εμπρός...
    Διότι μόνο σύλλογο για τα δικαιώματα της εγγύου μύγας στο Δήμο Ν.Φ. δεν έφτιαξαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tis idies apories exo kai ego... Bravo 1:42 me kalipses!!!
    Y.G. H poli mesa stis giortes rimazei... Deite ka8ariotita...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανώνυμους 1:42μμ & 4:33μμ

    Εσείς δεν παίζεστε με τίποτα !
    Τι σας νοιάζει που πήγαν για Χριστούγεννα, μήπως σας ζήτησαν να τους πληρώσετε τα έξοδα και δεν το ξέρουμε?
    Εσείς δηλαδή δεν κάνατε Χριστούγεννα με τις οικογένειές σας? Έτσι ήθελαν και αυτοί.

    Είστε "Μικροί" και Γύφτουλες.
    Ντροπή σας !

    Υ.Γ.: Στο τελευταίο Δ.Σ., σήμερα στις 7μμ, θα είναι και οι δύο εκεί. Εσείς θα είσαστε ή θα κρυφτείτε όπως συνηθίζουν όλοι του "είδους" σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) Επειδή διακρίνω πολλά νευράκια να προτείνω ξυδάκι με αυγολέμονο. Καλμάρει τα νευράκια και χαλαρώνει από το στρες των εκλογών

    2) Τόσα χρόνια περίμεναν τα Χριστούγεννα για να μας το παίξουν θρήσκοι και να πάνε στις εκκλησίες. Ποιοί αλήθεια? Αυτοί που ζήτησαν να κατεβούν οι εικόνες από το Δημαρχείο...Φέτος που τέλειωσε το παραμύθι λάκισαν από την πόλη και μας άφησαν παρέα ένα σάρωθρο κάθε 10 μέρες να μας καθαρίζει το δρόμο...

    3) Αφού θέλεις απάντηση: Τα έξοδα τους τα πληρώσαμε με το παραπάνω. Δώσαμε ήδη πολλά σε νεκροταφεία και τέλη. ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ!

    4) Γύφτουλας είναι αυτός που ζητιανεύει σε κόμματα στηρίξεις, αυτός που άλλαξε 3 κόμματα σε 20 χρόνια.

    5) Μην ξεχάσεις να πας στο χορό για την προστασία των δικαιωμάτων της εγγύου μύγας στο Δ.Ν.Φ.. Έχει εκδήλωση και χορό... όσο για το Δ.Σ. θε σερβιριστεί μπόλικο ξυδάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EMPROS MEIOSTE TA TELH EDO KAI TORA ALIOS THA EISTE ANAKOLOYTHOI. ALITHIA O GRETZELIAS THA PAREI MISTHO OPOS DEN EPERNE O VATIDIS. APLA PRAGMATA GIA SIGKRISI LOGON KAI ERGON. GYFTOYLAS EINAI AFTOS POY ZHTA H PERNEI STIRIXEI APO KOMMA? GIA NA MHN XEXNIOMASTE APOSTOLAKIS (GRETZELIAS),KONTOS, TOMPOYLOGLOY, BALASAS & MALIOS ZITISAN STIRIXEIS OLOI LOIPON GYFTOYLES, PIOS EISAI ESY POY BRIZEIS OLOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και που λες Ευτυχία...28 Δεκεμβρίου 2010 στις 4:17 μ.μ.

    Ωραίος ο kakofonix !
    Μας έκανε και γελάσαμε...
    με το χορό της εγγύου μύγας.

    Έχω όμως μια απορία:
    Τι εννοείς με το ξυδάκι που θα σερβιριστεί στο Δ.Σ.? Υπάρχει κάποιο θέμα που θα συζητηθεί και θα μας κάνει να ξανα...γελάσουμε?

    Γιατί έχω τις αμφιβολίες μου και πιστεύω πως, για άλλη μια φορά -αν και η τελευταία τους- πάλι θα "ταπώσουν" τους επόμενους, μαζί με τις ευχές τους για καλή δύναμη στο έργο τους και τα σχετικά.


    Όσο για το άλλο, με τα έξοδα που τους πληρώσαμε..., μου τα χαλάς λίγο. Οι πιο πρώην απ'τους πρώην (ξέρεις εσύ, αυτοί με αρχηγό τον mr Τουβλάκια), είναι αυτοί που μας έφεραν σ'αυτή τη θέση.

    Υ.Γ.: @ Ανώνυμο 3:52μμ...
    Ηρέμησε λιγάκι, δεν είναι ανάγκη να συγχίζεσαι.
    Θά'ρθει η ώρα που θα πούμε και για τα τέλη και τους μισθούς. Λίγη υπομονή ποτέ δε βλάπτει.


    ...Ευτυχία δεν είδαμε...
    και πολύ αμφιβάλλω αν (με τους καινούριους) θα δούμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά ψυχραιμία.
    Αν διαφωνείτε με τα λεγόμενα κάποιου ή τις πολιτικές πράξεις των τοπικών μας αρχόντων, θα με/μας πείσετε μόνο με εμπεριστατωμένα σχόλια και όχι με ¨φωνές¨ και άλλα ¨έξαλα¨. Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει.

    Επανερχόμενος στο θέμα "Τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας"
    θα συμφωνήσω με τον "και που λες Ευτυχία..." στο σημείο που αναφέρει πως ...πάλι θα "ταπώσουν" τους επόμενους... -μιας και "οι επόμενοι" είναι σχεδόν "οι προ προηγούμενοι"-, πράμα που συνέβη στα περισσότερα από τα Συμβούλια που παρακολούθησα (και δεν ήταν και λίγα).

    Όμως θα διαφωνήσω με τον kakofonix για όσα λέει περί Γύφτουλα...
    Αν είναι Γύφτουλας (πιο σωστή φράση θα ήταν Ζήτουλας) ο Κόντος που, όπως παραδέχθηκε σε συνεντεύξεις ζήτησε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ,
    τότε τι ήταν ο mr Τουβλάκιας ή ο συγχωρεμένος Αποστολάκης ή ο Dirty Haris, που έτρεχαν από πολιτικό σε πολιτικό ζητώντας Χρίσμα, και όταν τελικά δεν πήραν βγήκαν και δήλωσαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και πως ποτέ δεν ήθελαν Χρίσματα και στηρίξεις.

    Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η θέση μου σε καμία περίπτωση δεν είναι να στηρίξω τον mr Τουβλάκια-πατερούλη και το τελευταίο που θέλω να πάθω είναι να χαρακτηριστώ υποστηρικτής του (έλεος..)

    Πίστευα όμως περισσότερο στις δυνάμεις του κ. Κόντου και διαψεύστηκα. Ίσως διότι πρωτίστως οι συνεργάτες του με απογοήτευσαν.

    Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι αν η κ. Γαιτανά βρεί τη χρυσή τομή ανάμεσα στους συνεργάτες της, ο κ. Τομπούλογλου σταθεί στο ύψος του, θα δούμε κάτι τό προσεχές διάστημα.

    Όσον αφορά τα ζητήματα της μισθοδοσίας τους και της μείωσης των δημοτικών τελών και φόρων, κρίνονται αυτοδίκαια καθοριστικότατα για το μέλλον της νέας δημαρχείας. Ίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή