Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Καλπάζει η Χρυσή Αυγή, πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή με 14%, στην έκτη το ΠΑΣΟΚ με 5,5% σύμφωνα με έρευνα της VPRC. Προβάδισμα 3,5 μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ, με 30,5%, έναντι 27% της Νέας Δημοκρατίας, όσον αφορά την εκτίμηση εκλογικής επιρροής, δίνει νέα έρευνα της VPRC, η οποία παρουσιάζεται αύριο από την εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο».Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 14%, ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει συρρικνωθεί στο 5,5% και βρίσκεται στην 6η θέση (!) μαζί με τη ΔΗΜΑΡ (έχουν ίσα ποσοστά), μετά τους Ανεξάρτητους Έλληνες που βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 7% και το ΚΚΕ που είναι στην πέμπτη θέση, με 6,5%. Με ποσοστό 1% ακολουθούν η Δημιουργία Ξανά και οι Οικολόγοι Πράσινοι, ενώ το ΛΑΟΣ λαμβάνει 0,5%.

1 σχόλιο:

  1. Που θα πεί ότι αν την Κυριακή γίνονταν εκλογές οι έδρες θάταν: ΣΥΡΙΖΑ 130 Ν.Δ. 70 Χρυσή Αυγή 37 Ανεξάρτητοι Έλληνες 18 ΚΚΕ 17 ΠΑΣΟΚ 14 ΔΗΜΑΡ 14. Δεν προβλέπονται εκλογές, η τρικομματική μας κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία. Μετά - το ΤΑΙΠΕΔ νάναι καλά - δεν θάχει πλέον και τόση σημασία ποια θάναι η κυβέρνηση. Θάχει φύγει και ο Ράϊχενμπαχ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή