Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Τα μεγαλύτερα σεξουαλικά σκάνδαλα του 2012

Τα μεγαλύτερα σεξουαλικά σκάνδαλα που βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ και συγκέντρωσαν τα βλέμματα της κοινής γνώμης το 2012 είναι τρία.  
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», τα call girls που έκαναν συντροφιά -και όχι μόνο!- στους μυστικούς πράκτορες του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στην Καρθαγένη της Κολομβίας, το ροζ σκάνδαλο Πετρέους που οδήγησε στην απομάκρυνση του στρατηγού από τη
διεύθυνση της CIA, αλλά και οι ερωτικές περιπτύξεις -έναντι βέβαια αδράς αμοιβής- του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, με πόρνες πολυτελείας, ανακηρύσσονται ως τα μεγαλύτερα ροζ όργια της χρονιάς που μας αποχαιρετά.
Ας τα δούμε όμως αναλυτικότερα:
1. Η πέτρα του σκανδάλου που έφερε σε δύσκολη θέση τον πλανητάρχη τον περασμένο Οκτώβριο, αμαυρώνοντας την εικόνα του Λευκού Οίκου, ονομάζεται Ντάνια Σουαρέζ.
Η 25χρονη Κολομβιανή εξέθεσε τους ερωτύλους πράκτορες της προσωπικής ασφάλειας του Ομπάμα, αποκαλύπτοντας πιπεράτες λεπτομέρειες στο βιβλίο της που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες στις ΗΠΑ.
Η Ντάνια άνοιξε το... στόμα της, γιατί πολύ απλά ένας από τους πράκτορες δεν της κατέβαλε το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τις ροζ υπηρεσίες που προσέφερε.
Εξιστορώντας λεπτομέρειες από ένα πάρτι οργίων, στο οποίο συμμετείχαν δέκα πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και οκτώ μέλη του αμερικανικού στρατού, η νεαρή Κολομβιανή υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί είχαν επιλέξει τα κορίτσια της αρεσκείας τους από πορνεία της Καρθαγένης, με τα οποία επιδίδονταν σε ερωτικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του πάρτι.
2.  Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν δεν σταματά να απασχολεί την κοινή γνώμη, αλλά και τα ΜΜΕ με τα ερωτικά του.
Μετά το ροζ σκάνδαλο στο ξενοδοχείο Sofitel στις ΗΠΑ με την καμαριέρα που οδήγησε στην πολιτική του αποκαθήλωση, νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες ο κύριος Στρος-Καν είχε ερωτικές περιπτύξεις με πόρνες πολυτελείας στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες και την Ουάσινγκτον το 2012.
3. Το τρίτο μεγαλύτερο σεξουαλικό σκάνδαλο είναι το σκάνδαλο Πετρέους, το οποίο σπίλωσε την εικόνα του πλανητάρχη, αλλά και της CIA.
Οι αποκαλύψεις ότι ο Αμερικανός στρατηγός και πρώην διευθυντής της CIA είχε εκτός από τη σύζυγό του και δύο ερωμένες -η μία ήταν η βιογράφος του και η άλλη οικογενειακή του φίλη- προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στην καθόλα συντηρητική κοινωνία των ΗΠΑ.
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου