Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Στις 8.30 η ΕΥΔΑΠ, στις 9 τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

Μισή ώρα έξω πέσαμε, όταν στη χθεσινή μας ανάρτηση μιλούσαμε για διπλή συνεδρίαση στις 8. Τελικά η διπλή συνεδρίαση αρχίζει στις 8.30, όπως αναφέρουν οι σχετικές προσκλήσεις που κυκλοφόρησαν σήμερα. Δείτε τις:


Παρακαλείσθε όπως
προσέλθετε στις 28.12.2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα  8.30 μ.μ. στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης τα οποίο χαρακτηρίζεται  κατεπείγον δεδομένου ότι:
·      κρίνεται αναγκαία η έγκριση σχεδίου σύμβασης για την ρύθμιση οφειλών μεταξύ του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ( Ε.Υ.Δ.Α.Π.) Α.Ε» καθώς το συνολικό ποσό των 442.447,90ευρώ των ληξιπρόθεσμων οφειλών έχει δεσμευτεί αναγκαστικά και η αίτηση ανακοπής της κατάσχεσης έχει απορριφθεί.
·      Και δεδομένου ότι δεν κατέστη δυνατή απαρτία στο από 27/12/2012 Δημοτικό Συμβούλιο επί του ανωτέρω θέματος.
ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 Έγκριση σχεδίου Σύμβασης του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ( Ε.Υ.Δ.Α.Π.) Α.Ε» για την ρύθμιση παλαιών οφειλών και είσπραξη τρεχουσών οφειλών του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος (επανεισαγωγή).

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 28.12.2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα  9 μ.μ. στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης τα οποίο χαρακτηρίζεται  κατεπείγον δεδομένου ότι:
Δεδομένου ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 31/12/2012  και
Και δεδομένου ότι δεν κατέστη δυνατή απαρτία στο από 27/12/2012 Δημοτικό Συμβούλιο επί του ανωτέρω θέματος.
ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου μας για ένταξη στην Πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» - Λήψη απόφασης για ίδρυση Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Ν. 3879/2011) (επανεισαγωγή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου