Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Να στηρίξουμε τους επαγγελματίες της περιοχής μας

Ρωτήσαμε τον τέως πρόεδρο των εμπόρων και βιοτεχνών της περιοχής μας κ. Μπάμπη Παλάσκα για το πώς αντιμετωπίζουν οι μαγαζάτορες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας τις Άγιες Μέρες που έρχονται κι αν είναι αισιόδοξοι ότι θα "κινηθεί" λίγο η τοπική αγορά. Η απάντησή του ήταν ενδεικτική της ψυχολογίας που έχει η αγορά:

"Οι ολιγωρίες του κράτους και το ασφυκτικό πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική οικονομία, οδηγούν την αγορά σε απόγνωση και τελικά σε κοινωνικό αδιέξοδο.

Η μικρομεσαία επιχείρηση δεν αντέχει άλλο, η αγορά έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο αντοχής και υπομονής κι η απαισιοδοξία κυριαρχεί. Ακόμα και μετά τη δεύτερη αύξηση του ΦΠΑ απότην πλευρά μας εμείς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προσπαθούμε να διατηρήσουμε ή ακόμα και να κατεβάσουμε τις τιμές μας, τη στιγμή που το κάτος μας επιβαρύνει όλο και περισσότερο όχι μόνο με αυξημένους φόρους, αλλά και με σημαντικές αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ. Την κρίσιμη αυτή ώρα πρέπει όλοι μας, κατασηματάρχες και καταναλωτές, να στηρίξουμε την τοπική αγορά και τν όποια προοπτική για ανάπτυξη της ελληνικής Οικονομίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου