Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Χαλασμένα τα φανάρια στη Δεκελείας- η απόλυτη κόλαση στο δρόμο

Τι σημαίνει κόλαση; Για τους οδηγούς ΙΧ αυτοκινήτων, σήμερα σημαίνει οι δρόμοι του Λεκανοπεδίου. Το ποτάμι αδιάβατο (μου λένε ότι κάνουν τρεις ώρες -3 ΩΡΕΣ!!!- να φτάσουν Φιλαδέλφεια από τη διασταύρωση του Αγίου Στεφάνου, αδιανόητο).

Αλλά κι εδώ τα πράγματα είναι εφιαλτικά. Τα φανάρια στη Δεκελείας κάνουν... τη δική τους απεργία και τα κορναρίσματα, τα νεύρα και οι διαπληκτισμοί δεν σταματούν. Βέβαια η Τροχαία, ξέρει να ρίχνει πρόστιμα δεξιά κι αριστερά -και καλά κάνει...- αλλά ένα- δυο όργανα να στείλει για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία δεν το αποφασίζει- που να βγουν έξω με το κρύο τα παιδιά...

Στη διασταύρωση στο παλιό τέρμα, γίνεται μύλος: Αυτοκίνητα έρχονται από την Πίνδου, από τη Δεκελείας (Άλσος) από τη Δεκελείας (πλατεία Πατριάρχου) κι από τη Φωκών. Φανάρι ούτε για δείγμα. Τροχονόμος επίσης. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΛΑΣΗ!!!

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητή Αλήθεια καλημέρα.
    Δε γνωρίζω αν σήμερα λειτουργούν τα φανάρια στη Δεκελείας. Αυτά όμως που σίγουρα δεν λειτουργούν από το προηγούμενο Σάββατο είναι αυτά στη συμβολή των οδών Τρυπιά - Βρυούλων. Γνωρίζω επίσης ότι έχουν συμβεί ήδη αρκετά τρακαρίσματα στο συγκεκριμένο σημείο. Το βρίσκω επιεικώς απαράδεκτο μετά από τόσες μέρες να μην έχει λυθεί το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή