Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Η διοίκηση της ΑΕΚ για την "Ιατρική Φροντίδα"

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ βρίσκεται δίπλα στα τμήματα της Α.Ε.Κ.

Η  ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ το πρότυπο Διαγνωστικό Κέντρο που ειδικεύεται στον τομέα της Προληπτικής Ιατρικής Περίθαλψης με πολυετή πείρα και παράδοση στην παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας, στεγάζεται σε υπερσύγχρονα γραφεία και εργαστήρια τα οποία  βρίσκονται στην Λεωφόρο Δεκελείας αρ. 64 στη Νέα Χαλκηδόνα.

Ο όμιλος της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στο εξωτερικό.  Συγκεκριμένα στο Λονδίνο λειτουργεί η MEDICAL DIAGNOSIS (παράρτημα της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ) ένα πλήρες Βιοπαθολογικό (Μικροβιολογικό Εργαστήριο) το οποίο συνεργάζεται με Έλληνες ιατρούς.  Το εργαστήριο είναι πιστοποιημένο με  ISO 9001 και συμμετέχει στο πρόγραμμα ποιοτικού ελέγχου UKNEQAS.
Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ με τους εξαίρετους και καταξιωμένους ιατρούς της και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της προσφέρει με συνέπεια και απαράμιλλο ενδιαφέρον τις υπηρεσίες της στους αθλητές όλων των τμημάτων του Σωματείου.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση και όπως και τις προηγούμενες χρονιές  έτσι και φέτος θα συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην διαφήμιση και προώθηση του ονόματος της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ στον χώρο του αθλητισμού, προβάλλοντας το σε όλες τις εκδηλώσεις του Σωματείου.

Ευχόμαστε να συνεχίσουμε μαζί για πολλά ακόμα χρόνια.


                                                                                                Η Διοίκηση της Α.Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου